fond menu menu menu menu menu menu
Dorika

AktuálisErdélyből október 31–én,szombaton érkezik Komáromba a Jóság skót köve

  Különleges utazás kezdődött augusztus végén Skóciában: világkörüli útra indult egy misztikus kő, az úgynevezett Sconestone. Az ősi skót szimbólumokkal diszitett faragvány célja, hogy egyfajta nagykövetként – ha csak átmenetileg is, de – jóságot vigyen az emberek közé.

  Akihez eljut a kő, mindössze hét napig tarthatja magánál és törekednie kell arra, hogy minél több jótettet hajtson végre ez idő alatt, minél több emberhez eljuttassa azt. Október 23–án megérkezett Erdélybe a jóság skót köve. Böjte Csaba atya a hetedik kőtartó.

  A Jóság skót köve szombaton, október 31–én érkezik Komáromba, ahol a követ Kantha Mária, a KANTHA DÓRA ALAPITVÁNY ügyvivője veheti át és mint a nyolcadik kőtartó hét napon át kötelessége lesz „őrizni“, illetve mind több emberrel megismertetni a kő üzenetét. Részletesebb információk a www.dorika.sk és a www.sconestone.com oldalakon olvashatók, ahol folyamatosan beszámolunk a kő útjáról.


  A jóság skót kövének tervezett útvonala: (nyomtatható verzió)

  Október 31. - Zöldkerti Ottó kőszobrász meglátogatása Baján (Magyarország).

  November 1. - Látogatás a Komáromi temetőben 16:00 órától.

  November 2. - Látogatás a mentálisan sérült gyermekek otthonában 10:00 órától. Részvétel a Szent András templomban tartott magyar szentmisén 17:00 órától, majd a szlovák szentmisén 18:00 órától.

  November 3. - Látogatás a Komáromi Gyermekotthonban 10:00 órától .

  November 4. - Műsoros délután a Komáromi Városi Művelődési Közpotban 14:00 órától. Fellép a Budapesti Attraction Black light látványszinház. A belépés díjtalan. (videó) (fotó)

  November 5. - Látogatás a Pozsonyi Egyetemi Gyermekkórház Gyermekonkológiai Klinikáján 14:00 órától.

  November 6. - Látogatás a Szabadidőközpontban 15:00 órától, ezután a beteg gyermekek meglátogatása. Másnap indulás Prágába, ahol a követ László Zsuzsanna veheti át.

  Rendezvényeinkre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

  Kantha Mária

  << vissza
slovak

magyar

englishCreated by SWINGdesign & KWeb
Webmaster: KWeb