fond menu menu menu menu menu menu
Dorika
>

AktuálisGyűjtés Czézinger Tomika megsegítésére

  " Kisfiamnál, a 12 éves Czézinger Tominál tíz évvel ezelőtt súlyos degeneratív betegséget állapítottak meg: miopátiát. Erre a betegségre, az izomsorvadásra jelenleg nem léteznek semmilyen gyógyszerek. Tomikának nem segítettek a sem különféle gyógyítók, sem az akupunktúra. Már több, mint 2 éve lélegeztetőgép lélegzik helyette. Ennek is köszönhetően Tomi 14 kilogrammot szedett fel azóta, így ma 24 kilogramm a súlya. Örültünk, hogy javul a kisfiam egészségi állapota, ám családunkat egy újabb csapás rázta meg: 2008. májusában elhunyt a férjem, családunk fenntartója. Azóta a legtöbb ségítséget 16 éves nagyfiamtól, Tomika bátyjától kapom, s ezért nagyon hálás vagyok neki.
  Kisfiam számára az egyetlen lehetőség a gyógyulásra az őssejtbeültetés lenne. Ez kezelés azonban nagyon drága, körül-belül 400-ezer koronába (cca. 13 300 Euró) kerül, és Kijevben végzik el.
  Tomika anyukájaként ezért szeretném megkérni Önöket, hogy amennyiben lehetőségük adódik rá, segítsenek a kisfiam gyógyulásában. Előre is köszönöm minden jólelkű adakozónak a támogatást! Szeretném megköszönni a Kantha Dóra Alapítvány segítségét; az alapítvány nélkül ez a gyűjtés nem valósulhatott volna meg kisfiam megsegítésére.

  Tomi anyukája, Mária "

  Ide kattintva online módon adakozhat Tomika megsegítésére (szlovák nyelvű oldal).


  << vissza
slovak

magyar

englishCreated by SWINGdesign & KWeb
Webmaster: KWeb